MENU
16:00 | July 28, 2011

Blått

Fashion,Uncategorised

Fick en av mina beställningar från Romwe igår. Denna blus och skinnshortsen. Den är så himla fin! Lite för urringad, men perfekt enligt mig. Ni ska få se den på jättesnart!

22 Responses to “Blått”

 1. Bara on

  Kan du göra olika bilder på hur du beställer där. Vill verkligen beställa där ifrån men vet inte hur och det blir lättare med bilder. btw din blogg är jätte bra och du är jätte fin :)<3

  Reply
 2. Astrid on

  Hejj, har du fixat ditt löshår än ? jag skulle gärna vilja se hur det blir för att jag funderat själv på att testa löshår.
  //Astrid (L)

  Reply
 3. Simone on

  åh vilken pärla! hur är det med frakt och tull när man beställer från Romwe? Är lite sugen på att göra en beställning, men avstår nog om det är tullavgift eller jätte dyr frakt.

  tack på förhand :)

  Reply
 4. hanna on

  skitsnygg men kan man ha den med något under? skulle va jättesnällt om du kunde visa något man skulle kunna ha under den så att det inte blir så mycket hud :)

  Reply
 5. Malin on

  Hur är det att beställa från Romwe? Vad kostar frakten? Är det någon tull osv? Berätta lite! Tycker dom har riktigt snygga kläder….. Kram!

  Reply
  • victoriatornegren on

   Malin: Det är hemskt många som frågat, så tänkte göra ett separat inlägg om det :) Men det är alltså ingen tull eller frakt om man väljer det första alternativet när man ska välja leveranssätt. Dvs, det som tar längst tid. Så frakt och tull blir alltså gratis!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)