MENU
20:24 | June 30, 2011

Vit långklänning

Fashion,Uncategorised

Photo 1: Carolinesmode.com, Photo 2: Modekungen

Finns ett plagg jag gått och kärat ner mig totalt i på senaste. En vit, enkel, rak långklänning. Stylingen till vänster fick mig inte att bli mindre sugen! Har någon av en någon som helst aning om var man kan hitta någon i denna stil? Den till höger är nästan perfekt, men lite skeptisk till att köpa en klänning för 600 spänn.

30 Responses to “Vit långklänning”

 1. Lina on

  har en långklänning från COS som ja totalälskar, den är likadan upptill som den till höger fast över knäna fram och helt lång bak, jättefin!

  Reply
 2. idagabrielsson - foto & mode on

  Du kan ju alltid testa att sy en egen! Annars vet jag att dom har/haft en vit långklänning på carlings för under hundralappen om jag inte minns helt fel. Jag har själv den och ångrar inte köpet för en sekund. Så kika in där, lycka till!
  Kram!

  Reply
 3. Matilde on

  Hello Victoria!

  I’m a danish girl, but i’m not sure about you understand danish so that’s why i write in english.

  I recently started a blog (A couple of days ago) and i would just like to tell you that i posted a picture of you (with a link to your blog of cause)…..I hope it’s okay :-)

  Reply
 4. Julia on

  skulle också just säga sy en själv! är inte så svårt har gjort det sj. särskilt om du bara syr om en annan billig klänning.

  Reply
 5. Frida on

  På COS finns både en svart och en vit som är jättelik den vänstra modellen. Har dock inte så stor koll vad priset ligger på, det kan ju vara lite dyrare där. Men bra kvalitet iallafall!

  Reply
 6. Matilda on

  Det finns en på H&M för typ 129 kronor. Dock är det ett knytband i midjan men det går och plocka bort. Har varit inne på att beställa/köpa den länge. Riktigt fin!

  Reply
  • victoriatornegren on

   Martina: Tack för tipset! Tyvärr kikat på den redan och upptcäkte att den är beige och inte vit :(

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)