Yran 2011

Då är helgen som framför allt alla Umeåbor räknar ned till snart kommen. En helg då nästan hela Umeå på dagstid befinner sig på ett och samma ställe kallat ängarna för att kika på brännboll och på kvällarna väntar andra festligheter. Jag hoppas inte att det gått er obemärkt förbi vilket lag ni ska sitta som publik till. “Boston Bruins Årgång 79”, såklart! Passar både er som på riktigt intresseras av brännboll och sen för den som har andra avsikter. Vi ses där helt enkelt, 16.30 på fredag är första matchen! Sen måste ni gilla här om ni ska våga dyka upp.

8 Responses to “Yran 2011”

 • elin says:

  skulle inte du kunna lägga upp nå bilder på dig från din student. skulle vara lite kul att se 🙂

 • ja bildern ifrån studenten…

 • INGRID W says:

  vad kul!

  vet du nåt sjukt? Jag råkade också radera alla bilder på min student.. tryckte fel på fyllan…

 • Jaimi says:

  Woah, this is pretty surreal. Are people in Sweden big fans of the Boston Bruins? I live in Boston & I generally don’t care for sports much but do enjoy good hockey 🙂 Also sorry this is in English, I can read some Swedish but am hopeless at speaking it.

 • isabella says:

  kan du inte berätta lite mer om utelivet under brännbollsyran? har hört att corona är the place to be, men även förstått att många bara festar ute?

  • victoriatornegren says:

   Isabella: Vet som inte vad jag ska säga, är olika för alla, var man kommer in och inte oså 🙂 Själv ska jag inte på Corona, det är mer en klubb på vintern. Jag vill ha uteservering när jag går ut när solen är framme. Vissa festar ute på ett område som heter fysikgränd, skulle dock inte falla mig in. Så, är som sagt olika, beroende på vem man är, vad man tycker om och hur gammal man är 🙂

 • julia says:

  skulle typ regna i helgen! 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *