MENU
13:24 | May 23, 2011

Dagens klädsel

Fashion,Outfit of the day,Uncategorised

Skor – Skonamig, Skinnkjol – H&M, Blus – H&M, Jacka – H&M, Väska – Sandqvist

Idag spöregnar det, vilket betyder att den här dagen kommer bli dålig. Jag avskyr dåligt väder, påverkar mitt humör så himla mycket. Vill ha strålande sol och inga problem. Jaja! Har inte haft så mycket motivation till bloggen på senaste, hoppas det inte märkts allt för mycket. Ska ta denna dag och bara ta åt mig all inspiration jag hittar så kommer jag tillbaka på riktigt. Kramen!

17 Responses to “Dagens klädsel”

  1. INGRID W on

    tjusigt! håller med om att vädret påverkar humöret. idag blåser det som fan här och jag blir tokig på att håret är i ansiktet heeeeela tiden haha! då blir jag grinig :P

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)