MENU
18:00 | April 28, 2011

Virkivirki

Fashion,Uncategorised

Föll ju totalt för klänningen jag fick hem från Emmaoclothing tidigare och denna var då inte sämre! Ville ha något virkat som inte sitter riktigt lika tight. Denna modell heter “Handmade crochet over-size mini dress” och jag tog även denna i S så den inte skulle bli för kort. Denna sitter minst lika perfekt som den förra! OH, världens gladaste. Blir grym i Turkiet nästa vecka.

41 Responses to “Virkivirki”

 1. sofie on

  hej viktoria! jag har funderat på denna.. skulle vara ur snällt om du kunde mäta hur lång den är från axeln ned till kanten. funderar mellan xs/s nämligen. fast jag är bara 160 lång så :) älskar din blogg och stil förövrigt! kram

  Reply
  • victoriatornegren on

   Anonym: Haha jag såg dig inte, det var min syster som vinkade :) Hon hälsar på minst 4 personer hon inte känner varje gång vi är på stan, nu ska hon äntligen skaffa glasögon..

   Reply
 2. Amanda on

  Hej,
  Asså jag beställde av emma för en månad sen och har fortfarande inte fått min klänning. Har mailat flera gånger men aldrig fått något svar! Vad tycker du att jag ska göra?
  Maila mig gärna med svar! Kram

  Reply
  • victoriatornegren on

   Amanda: Tog upp mot 3 veckor för mig att få min också. Övertygad att det kommer ligga på lådan inom ett par dagar :)

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)