Första plaggen ur vår kollektion

Åh, fick två provexemplar av plaggen från vår kollektion. Tror inte ni förstår hur bra detta kommer bli! Perfekta passformen och perfekta materialet (ekologisk bomull också för den delen). Det blir alltså linnen, magtröjor och väskor i vår kollektion. Pris mellan 100-299 kronor. Om ni undrar är det jag som har samarbetet med företaget, därav fokus på mitt namn (är ett koncept de har med vissa utvalda bloggare). Hangtagsen är dock bara på prov och på framsidan ska båda våra namn finnas plus vår logga. Allt borde vara klart hur snart som helst! Meddelar så snabbt jag vet ett exakt datum då hemsidan öppnar.

Translate/ Yesterday I got the first pieces from our collection. You will be able to visit the store very soon!

41 Responses to “Första plaggen ur vår kollektion”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *