MENU
19:00 | March 30, 2011

Nellypaket

Fashion,Uncategorised

Beställde två saker från Nelly häromdagen. Lika snabba som vanligt! En chockrosa enaxlad assymetrisk klänning från John Zack och en svart playsuit från Trend. Playsuiten verkar försvinna lika snabbt som den kommer. Men klänningen finns kvar, ska visa er en bättre bild på den imorgon. Den är så otroligt fin. Finns lite produktbilder här, den är dock lite längre på mig, vilket jag tycker om.

26 Responses to “Nellypaket”

 1. Anna on

  du har ett jättefint hår!! Hur får du en sådan fin volym? Vilka hårprodukter har du?

  Kan inte du göra ett inlägg om hur du fixar det? :)

  Reply
 2. amanda on

  Snälla kan du inte göra en video eller lägga ut bilder på hur lockarna blir med din nya locktång? :) Jag vill gärna köpa en locktång men vet inte vilken.

  Reply
 3. Julia on

  åååååh jag är så glad att tyra valde dig! jag röstade på dig! hehe, du kommer passa perfekt för SbT! grattis! när är plåtningen??

  Reply
  • victoriatornegren on

   Claudia: Antar att du menar playsuiten! Jag tog XXS, är 163 och ja du vet ju hur jag ser ut :) Haha. Den passar super!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)