Not just a yellow jumpsuit

Var på min förra gymnasieskola för ett par veckor sedan för att kika in designtreornas modevisning. En av tjejerna stack ut lite extra enligt min smak med så grymt snygga plagg. När min kära bloggkollega My kom ut med denna på catwalken pekade jag och sa den där måste jag ha. Mailade hon som sytt den och nu är den min (valde dock att ändra designen lite med att välja bort en dragkedja som satt där tidigare) . Den är sydd efter mina mått så den sitter helt perfekt, sedan älskar jag tanken med att vara den enda som har en. Värd varenda krona! Tackar Alex Prowse så hemskt mycket, ni kan kika in hennes blogg här om ni också blev sugna eller vill kika på vad hon mer har gjort.

29 Responses to “Not just a yellow jumpsuit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *