MENU
15:12 | February 28, 2011

Suit up day

Fashion,Outfit of the day,Uncategorised

Skor – Nelly, Byxor – H&M, Kavaj – H&M, Väska – Lilyofsweden (Creative Lounge)

Har lyckats med något av det smärtsammaste jag varit med om. Min dragkedja på ett par skor har gått sönder, den där grejen man drar upp skon med råkade stöta i något så den lossnade. Detta resulterar i att det är väldigt vassa delar som sticker rakt ut. Eftersom att jag inte har något att dra upp skon med använde jag fingret. Krävs  mycket kraft då skon sitter tight. Så trycker upp och slinter, så några av mina fingrar har nu djupa och vackra sår.. Typiskt mig. Jaja, vi hörs sen. Kram!

21 Responses to “Suit up day”

  • victoriatornegren on

   Emma: Förrförra veckan tror jag det blir. Kommer från länken jag skrivit i inlägget. Dvs Creative Lounge! Märket är Lily of Sweden och den kostar runt 600 kr. Kram!

   Reply
 1. Johanna on

  Väldigt fina bilder och superhärlig stil!
  Formatet på din blogg är däremot väldigt jobbigt och gör att man inte riktigt orkar följa den ordentligt. Prata med din webmaster om det för det är riktigt tråkigt att den ska tappa läsare på det sättet. En scroll-sida med inlägg är enligt mig alltid att föredra.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)