MENU
20:00 | February 28, 2011

Australienska Famous

Fashion,Uncategorised

Fick ett mail av en fin läsare bosatt i Australien som hade uppmärksammat mig i deras tidning Famous. Jag tillsammans med Elin Kling, Fashiontoast- Rumi och Hanneli i ett och samma uppslag de valt att kalla “Beauty by bloggers”. SÅ jäkla ballt! Himla roligt att de valt lilla mig tillsammans med några av dem största.

Adored for her porcelain skin and ruby red lips, Victoria is another Swede we´ve got on our radar. To get a bold red pout like this beautiful blogger, start by using a lip pencil to line your lips and ensure your lipstick doesnt bleed. Next, apply lipstick either directly onto your lips or with a lip brush for even coverage. Once you´ve filled in both your upper and lower lip, take a tissue and blot – The pressure makes the lipstick stain your lips to it lasts longer. Apply a secound coat of lipstick and seal with a dusting of loose translucent powder.”

43 Responses to “Australienska Famous”

 1. gry on

  åh vad roligt! :D
  du jag skulle jättegärna vilja se en VIDEO om hur du sminkar dig!

  gillar din blogg otroligt mycket, och jag hejar på dig i stylisterna, go you!

  Reply
 2. Ninette on

  Congratulations! That is so fantastic for you :-)
  I just wanna say that I really love your blog! I’ve been following you by BlogLovin since July and which I’m very haooy for. You are så inspiring in many ways and I love that you posts isn’t one long post at day, but af few less longer every day. You are amazing!
  Lots of love from Denmark :-)

  Reply
 3. Emma on

  Grattis!
  Jag ville bara säga att du var så himla härlig i senaste Stylisterna!! Du var verkligen mycket gladare än vi fått sett i de andra avsnitten. Var det din presonlighet som vi fick se lite av?
  Tusen tack för en fantastisk blogg Victoria!

  Reply
  • victoriatornegren on

   Emma: Haha ja. Vi hade haft lov där i 3 veckor, så hade varit hemma och hämtat energi från några kära och hittat tillbaka till mig själv lite :)!

   Reply
 4. Johanna on

  Asso, gud vilken stil du har, så snygg! :D Har du någon gång visat din lägenhet? liksom alla rum? skulle gärna vela se :D <3

  Reply
 5. Michelle on

  Hej igen Victoria! Jag skrev till dig för ett par veckor sedan ang stylisterna och att du måste stå på dig. Det är det här jag menar! För mig är du redan långt mer än erkänd och det är så roligt att se att så många andra uppskattar denna fina, fina tjej som du är. Jobba på, en vacker dag kan det ta dig hit, till USA. Vi skulle kunna göra så mycket ihop du och jag! Du kommer att gå så långt. Fortsätt vara den du är. Det räcker längre än du anar.
  Mvh Michelle

  Reply
 6. jess on

  Då är jag inte den enda australiensisk tjej som älskar din blogg!
  Den är fin, DU är fin, och min svenska… kanske inte så fint haha men du förstår väl :)

  Hälsningar från down under ;)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)