Tandblekning

Tänkt länge om jag ska posta ett sånt här inlägg eller inte. Men nu bestämde jag mig för att göra det. Jag har sedan några månader tillbaka använt mig av hemmablekning (sedan i somras tror jag). Började med denna “Beconfident” – 16%. Vilken är den mildaste av de blekningarna de har. Den bleker lagom mycket enligt mig, syns inte sådär supertydligt men tar bort den “gula” nyansen. I veckan tänkte jag dock att det var dags för en lite starkare, då den med 16% gör så att färgen går tillbaka rätt snabbt. Detta är alltså ett hemmableknings-set med skena och blekningsmedel i en spruta, räcker väldigt många gånger. Fungerar toppen enligt mig och har inte gett några biverkningar. Finns att köpa på Beconfident.se. Har förresten fixat så att ni får 10% om ni uppger Victoria som rabattkod.

21 Responses to “Tandblekning”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *