MENU
11:59 | January 31, 2011

Grey

Fashion,Outfit of the day,Uncategorised

Skor – Vagabond, Byxor – H&M, Linne – H&M, Halsband – Garde-Robe

Åh, mår så himla bra när det är så vårigt väder ute. Hoppas verkligen tiden går fort fram till April, så härlig månad! Nu borde jag egentligen promenera in till stan men tiden finns inte riktigt, så kanske blir en prommis hem istället. Ska möta upp pappa och min syster på lite lunch. Sedan spana efter lite tyg till lite hemmapyssel. Hörs sedan! Kramis

20 Responses to “Grey”

 1. hanna on

  Okej förlåt, vet att du inte ville ha mer snack kring stylisterna men måste verkligen säga detta. Jag blir så jävla arg när jag kollade på det senaste programmet och att hon hela tiden är emot dig.. Det känns som hon inte har tyckt om dig sedan början. Jävligt konstigt eftersom du är den gulligaste och trevligaste av dom alla. Tyckte det va bra att du sa emot henne. Och pirrar i hela kroppen när jag tänker på nästa utröstning, det får inte bli du, det får inte bli du! no doubt! Lagom täntig jag är? Ja.. Men haha, tycker du förtjänar lite mer respekt än vad hon ger dig. puss viktoria! :)

  Reply
  • victoriatornegren on

   Hanna, Lisa: Tack, vad söta ni är. Var av just den anledningen som jag kände att jag inte ville fortsätta i Stylisterna, kommer må sämst efter allt det där :)

   Reply
 2. Anonymous on

  Super snyggt!
  Jag säger som Hanna. Jag sitter här och har tv horn efter tredje avsnittet av stylisterna. Hur fasen kan människor var så falska. Hon Joanna ska vi inte tala om hahaha Bara för att du är snyggare, sötare. Alltid måste man klanka ner på såna som man är avundsjuka på. Allt handlar om avundsjuka och ta ingen skit! Stå på dig för på att vara sig själv kommer man långt på ;) Kram på dig :)

  Reply
 3. Lisa on

  Super snyggt!
  Jag säger som Hanna. Jag sitter här och har tv horn efter tredje avsnittet av stylisterna. Hur fasen kan människor var så falska. Hon Joanna ska vi inte tala om hahaha Bara för att du är snyggare, sötare. Alltid måste man klanka ner på såna som man är avundsjuka på. Allt handlar om avundsjuka och ta ingen skit! Stå på dig för på att vara sig själv kommer man långt på ;) Kram på dig :)

  Reply
  • victoriatornegren on

   Susanna: Åh, tack. Jag tar mina bilder mellan 11.30 och 12.30 :) Sedan har jag en hel vägg med stora fönster ca 4 meter framför mig. Kram!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)