MENU
16:10 | January 30, 2011

Vitt nagellack

Fashion,Uncategorised

Bockat av några nagellack av de färgerna jag vill ha nu inför våren. Vitt nagellack gör sig finast till vita, beiga och ljusgrå plagg enligt mig. Nu har jag legat i sängen hela dagen och sett serier och klickat runt. Dags att städa lägenheten nu – som vanligt. Kram!

19 Responses to “Vitt nagellack”

 1. amanda on

  Jag har 2 frågor: vart finns det skinn shorts som finns ute i affärerna eller hemsidor nu? :) vart finns det snygga playsuits?

  Reply
 2. Matilda on

  Sv: Jag tycker det är svårt att se på bilderna hur väskorna ser ut. Den dyrare ser ganska glasig ut och den billigare ser lite mönstrad ut? Är du nöjd med din? Kan du inre lägga upp bilder/en närbild på den? :)

  Förstår i och för sig om du inte kan! :D

  Tack för att du svara i alla fall! ;)

  Kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)