Frågestund – Del 2

Har du någon pojkvän? Någon prins?
Nej, det har jag inte.

Vad gör du om dagarna? Pluggar eller jobbar du?
Jag jobbar med min blogg. Vet att det låter lite konstigt. Men nu har jag fått lite nya arbetsuppgifter, vilket betyder att jag kan titeliera mig som krönikör också – fantastiskt.

Hur mycket tjänar du på bloggen?
Jag kan inte riktigt säga en exakt summa då det varierar väldigt mycket. Har så jag klarar mig med lägenhet oså.

Har du fortfarande löshår eller har du slutat med det? Försöker du få ditt egna hår att växa ut eller?
Nej, jag har inte löshår längre. Sedan slutar inte mitt hår växa för att jag har i det, så handlar nog inte om det riktigt, haha. Som ni kanske vet räcker inte löshår i all evighet, utan blir väldigt nött tillslut. Så har bara inte köpt nytt ännu!

Hur mycket lägger du på kläder mm varje månad?
Vet inte vad “mm” innebär (skillnad på ordet innebär och betyder). Men på kläder, skor och skönhet lägger jag kanske ner runt 6000 varje månad.

Hur fick du sådan volym i håret i ett inlägg under rubriken “missed my room”?
Jag tuperar mitt hår (tyvärr). Med en pinnkam tuperar jag bena efter bena från örat och upp, sedan hårspray mellan varven.

Har du ett normalt förhållande till mat eller har du/har haft några ätstörningar?
Det enda som skulle vara onormalt är nog att jag äter skräpmat minst 3 dagar i veckan och godis eller chips 5. Jag har uppenbarligen en väldigt bra ämnesomfattning då jag inte tränat på 4 år. Har aldrig haft och kommer aldrig få ätstörningar.

Vad har dina föräldrar för yrke? Och varifrån kommer ditt inredningsintresse?
Pappa är socionom och mamma är förskollärare – vet dock ingen som är så nöjd med sitt jobb. Mamma älskar inredning, hon har faktiskt en inredningsblogg ni kan läsa här. (Hon har förövrigt tagit över mitt gamla rum).

Hur lång är du och hur mycket väger du?
Jag är 163 lång. Vad jag väger hade jag inte haft något problem att skriva, men fick ett antal kommentarer och mail när jag skrev ut det förut. Att jag tydligen skulle bidra till sjuka idealbilder för folk med ätstörningar. Vill bara säga till er alla att det går inte att banta sig till min kropp eller träna sig till den. För det är ingen kropp jag har skapat genom rätt kost och träning, utan det är hur jag är född.

Är du från Umeå? för det låter inte som du har så mycket norrlänskdialekt.
Jag är från Umeå. Men vi yngre har inte så mycket dialekt här.

35 Responses to “Frågestund – Del 2”

 • Anonymous says:

  mm = med mera 😛

 • Maria says:

  liker stilen din utrolig godt:)

 • anna says:

  Vet hur du känner dig gällande kroppen. Själv är jag lika lång som dig och har alltid varit smal, inget vi gör ngt åt, ämnesomsättningen ju. Jag vet iaf när jag ser dig att du är hälsosam och frisk. Det finns större och mindre människor ju, inget fel på det 🙂 Dessutom är du sjukt söt och omtänksam! 🙂

 • Anna says:

  vad hände med ditt klädmärke?

 • evelina says:

  Hej 🙂 vill bara säga att jag älskar din blogg och tycker du har jätte fin och inspirerande stil. tycker också du är så naturligt vacker och inte alls för smal, du har en jätte fin kropp!! du ska inte alls bry dej om alla avundsjuka människor som skriver sånna kommentarer, för som sagt, dom är bara avundsjuka! ha det bra kraaam 😀

 • Anonymous says:

  mm = mini mum

 • Mamma says:

  Besöksräknaren tog ett rejält skutt ikväll. Misstänkte att du länkat mej..Japp!! Puss o kram

 • cornelia says:

  jag har bott i umeå och jag kände igen dialekten direkt 🙂

 • christine says:

  are your parents divorced?

 • emma says:

  så hur mycket väger du? det är ju trotsallt en frågestund 🙂

  • victoriatornegren says:

   Emma: Som sagt. Ger jag upphov till att en person mår dåligt på grund av att läsa om min vikt, tycker jag inte att det är värt att berätta för några som bara är nyfikna.

 • rasha says:

  Ni har säkert visst dialekt men tänker inte så mycket på det 😉 tills för två veckor sen var jag bombsäker på att jag inte har någon dialekt men så flyttade jag till Örebro och ALLA trodde jag var från Värmland. fast jag är från Skövde 🙁

  • victoriatornegren says:

   Rasha: Fick faktiskt 4-5 frågor som handlade om min dialekt -efter dem sett mig i programmet antar jag. Att det inte alls låter som om jag är Norrländsk 🙂 Men absolut, någon slags dialekt har vi nog, vi bor ju trots allt i skogen, haha. Vissa tänker säkert mer på den än andra!

 • steffi says:

  aaa den första frågan var min :)) tack för svaret, du är oerhört söt 🙂

 • amanda says:

  jag tycker du gör rätt i att inte berätta om din vikt. Vikt har inget med att må bra å göra, och du ser frisk och sund ut så jag hoppas läsarna tar efter det! Tack för att du har en underbar blogg! kolla gärna in min blogg, ganska ny med få läsare 🙂

 • Sophie says:

  Hej! Vi har en klänning med samma namn som du, Victoria.

  Kolla in den på våran hemsida: http://www.utilecouture.se

  Alla som heter Victoria kan få ett bra pris 😉

  Ha en trevlig helg!

 • Sofia says:

  Var kan man hitta en sån “klädställning” som du har?
  Du vet en sån som man typ har i affärer.
  Skulle bli jätteglad om du svarade!

 • malin says:

  haha, tycker det är så roligt att alla från söder tror vi norrlänningar ska ha en grov dialekt. jag bor i övik och låter inte mer “bondig” än dig, vilket förvirrar t.ex. 08orna 🙂

 • Frida says:

  Jag är en ganska så ny läsare och måste säga hur mycket jag tycker om din blogg. Jag läser den varje dag, och din stil och inredning inspirerar jättemycket! Jag är själv nyinflyttad i min första lägenhet.

  Fortsätt vara ditt coola, framgångsrika du och bry dig inte om vad elaka människor säger!

 • Jag trodde du va mycket längre men du är bara 1,2 cm längre än mig ;D

  Sen tycker jag det är synd att folk skriver såna saker till dig att du kan påverka folk som är sjuka med att skriva ut din vikt. Vikt är bara siffror så vem som helst kan få den sjuka idén av att han eller hon vill väga 40, 30, 20 kg tex. Tycker det är tråkigt att folk tror de blir lyckligare för att de blir smalare då de antagligen kommer må betydligt värre för att de misshandlar sina kroppar.

  Hade en vän som hade lika dan kropp som du. Hon åt aldrig “normal” mat utan fastfood everyday och ändå var hon skit smal men folk måste förstå att vi alla är skapade olika och om man är så besatt av sin vikt så borde man faktiskt söka hjälp för de.

 • Louise says:

  Har inte ni skickat iväg kläderna som ligger på blopette eller varför är dom fortfarande kvar där ?

 • David says:

  Efter att sett första avsnittet av Stylisterna och spanat in dina helt galna ben! 😉 så måste jag ju säga att den bilden jag fick av dig då har helt ändrats när jag läste dina svar här. De kom ut med sådan mognad och styrka att jag bara kan hoppas allt kommer gå bra för dig. 🙂

  Mvh David

 • Suzy puzy says:

  Jag hörde på en gång att du och den andra norrländska killen kom härifrån och då är jag själv norrlänning från Kiruna. :b

  Var inne på din mammas blogg och den är riktigt bra. Precis min stil på inredning. 🙂

 • val says:

  du tjänar 10 000 – 25 000 skr bara med bloggen?
  jag vill vara du!!!!!
  haha
  men..din är ju min favoritblogg också (även om jag är tyska)

 • Nicke says:

  Vem är det som betalar dessa 10-25.000kr till dig? Är det olika företag eller? Tjänar du pengarna på att du gör reklam för olika produkter eller? Skattar du? *nyfiken*

  • victoriatornegren says:

   Nicke: Jag är anställd på Nyheter24 och får “lön”, jag styr inte över mina annonser eller reklamen på min sida. Ja, dom drar av skatt och arbetsgivaravgift!

 • sandra says:

  kan vem som helst vara anställd och få lön av dem när man bloggar hos dem? (:

  • victoriatornegren says:

   Sandra: Alltså, det är ju som ett jobb. De anställer efter efterfrågan 🙂 Så utan förfrågan kan man inte börja blogga på Modette, men om man väl får en så får nog de flesta betalt.

 • Ingrid says:

  If I google you I find your weight! Damn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *