MENU
13:51 | December 31, 2010

Bye bye 2010

Fashion,Uncategorised

Jag sitter och tänker kring mitt 2010. Det mest händelserika år i hela mitt liv. Då jag helt plötsligt började bedriva en av Sveriges största modebloggar, började tjäna pengar, fick min första krönika publicerad, tog studenten, blev utnämnd till min stads bästa blogg, deltog i ett TV-program, lämnade mitt flickrum och skaffade mig en egen lägenhet. Bakom bloggen, på sidan av allt har jag även hunnit leva mitt vanliga, underbara liv. Jag har hunnit kramas och slutat kramas med någon. Gått hem en varm sommarkväll med klackarna i ena handen och en vacker pojke i den andra. Andats spansk luft och fått solbränd hy. Förstått hur man känner när man är så lycklig att man gråter och förstått hur man känner när man är så ledsen att man inte gråter. Hunnit ha den bästa dagen i mitt liv och sluppit den värsta. Tagit emot en massa kärlek och 2011, då ska jag ge tillbaka ännu mer.

35 Responses to “Bye bye 2010”

 1. lina on

  åh vilket stort år du verkar ha haft. jag satt just och tänkte igenom mitt eget och insåg att det nog varit ett ganska oviktigt år i mitt liv. inget stort har liksom hänt. men jag antar att man måste ha sådana ibland också.

  Reply
 2. Nathaline on

  Jag har läst din blogg i några månader och gillar den starkt, jag är från stockholm men är uppe i umeå över nyår för att hälsa på en vän, så såg jag dig på stan igår, de va lite kul, ha !

  Reply
 3. Lise on

  Victoria! Hej :) du, jag undrar lite hur du gick till väga för att få din krönika publicerad på nyheter24? Jag antar att de har att göra med att du bloggar på modette, men blev du möjligtvis tillfrågad eller fick du ta kontakt själv?

  Reply
  • victoriatornegren on

   Lise: Några utvalda bloggar här på Modette blev tillfrågade om att skriva om ett visst ämne. Så det var bara till bloggens förtjänst :)

   Reply
 4. Julia on

  Du skriver helt galet fint Victoria. Jättebra, verkligen. Hoppas du får ett fint 2011 och att du fortsätter vara en sådan stor insperationskälla som du är just nu. Gott Nytt År, Kram!

  Reply
 5. Mirja on

  Vilket härligt år du verkar ha, hoppas att detta blir lika bra!
  Halsbandet är super snyggt, hittade ett liknande på carrooco.se!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)