Bye bye 2010

Jag sitter och tänker kring mitt 2010. Det mest händelserika år i hela mitt liv. Då jag helt plötsligt började bedriva en av Sveriges största modebloggar, började tjäna pengar, fick min första krönika publicerad, tog studenten, blev utnämnd till min stads bästa blogg, deltog i ett TV-program, lämnade mitt flickrum och skaffade mig en egen lägenhet. Bakom bloggen, på sidan av allt har jag även hunnit leva mitt vanliga, underbara liv. Jag har hunnit kramas och slutat kramas med någon. Gått hem en varm sommarkväll med klackarna i ena handen och en vacker pojke i den andra. Andats spansk luft och fått solbränd hy. Förstått hur man känner när man är så lycklig att man gråter och förstått hur man känner när man är så ledsen att man inte gråter. Hunnit ha den bästa dagen i mitt liv och sluppit den värsta. Tagit emot en massa kärlek och 2011, då ska jag ge tillbaka ännu mer.

35 Responses to “Bye bye 2010”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *