MENU
13:44 | December 30, 2010

Fisk

Fashion,Outfit of the day,Uncategorised

Jeans – JC, Skor – Jeffrey Campbell, Jacka – H&M

Många av er ber mig visa min nyårsklänning och att jag ska göra ett inspirationskollage. Saken är den att jag ännu inte vet vad jag själv ska bära på nyår eller vad jag vill ha. Köpte som sagt två klänningar, men de känns inte alls som jag. Jag är rätt tråkig när det kommer till “klä upp sig -tillfällen” för att jag känner mig inte så bekväm med allt för uppklädda outfits, sedan använder jag inte ögonskugga, sällan smycken oså. Balen tillexempel! Så nu ska jag in till stan om ett tag och möta upp en kompis. Sen ta en sista runda och hoppas på att jag hittar någonting! I värsta fall kanske ett lite längre linne som jag får piffa upp med halsband, bara ben (nylon) och en lite mer synlig make-up. Slår vad om att ni alla kommer vara så fina! Kram

28 Responses to “Fisk”

 1. jennifer on

  det finns en jättesnygg svart spetsklänning på monki för 300, och den passar perfekt på nyår! man behöver inte ha halsband eller nånting, kanske nån ring eller nåt ifall mankänner för det men den är supersnygg ändå! :)

  Reply
 2. Camilla on

  Jag använder också mycket sällan smycken, tycker det är fint när andra har piffat upp sina outfits med ett halsband t.ex. men jag känner mig inte alls bekväm med det :)

  Reply
 3. Em on

  En shorts eller byxdress kan ju vara ett fint alternativ till klänning annars:) Hoppas du hittar nåt fint på stan, och att du får ett underbart nyårsfirande:)

  Reply
 4. Elin on

  jag tror jag också kommer köra på något enkelt, känns så onödigt att köpa en såndär riktig festklänning som jag aldrig kommer använda igen

  Reply
 5. Anonymous on

  NÄR SKA NI SÄLJA ERA KLÄDER, DU & NGRA VÄNNER SKULLE HA EGEN “AFFÄR” 365 ELLER NGT SKULLE DEN HETA…

  SKRIV SOM ETT INLÄGG TACK

  Reply
 6. Anna on

  Tycker du sminkar dig väldigt fint Victoria, jag är också ljus och har svårt att hitta någon bra färg/märke till bleka kinder :) Vad använder du?

  Reply
  • victoriatornegren on

   Anna: Åh, tack. Många som undrat om hur jag sminkar mig och så, så tänkte fixa ett helt inlägg. Kan göra det imorgon eller ikväll :)

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)