Fisk

Jeans – JC, Skor – Jeffrey Campbell, Jacka – H&M

Många av er ber mig visa min nyårsklänning och att jag ska göra ett inspirationskollage. Saken är den att jag ännu inte vet vad jag själv ska bära på nyår eller vad jag vill ha. Köpte som sagt två klänningar, men de känns inte alls som jag. Jag är rätt tråkig när det kommer till “klä upp sig -tillfällen” för att jag känner mig inte så bekväm med allt för uppklädda outfits, sedan använder jag inte ögonskugga, sällan smycken oså. Balen tillexempel! Så nu ska jag in till stan om ett tag och möta upp en kompis. Sen ta en sista runda och hoppas på att jag hittar någonting! I värsta fall kanske ett lite längre linne som jag får piffa upp med halsband, bara ben (nylon) och en lite mer synlig make-up. Slår vad om att ni alla kommer vara så fina! Kram

28 Responses to “Fisk”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *