MENU
13:23 | December 29, 2010

Something red down there

Fashion,Outfit of the day,Uncategorised

Leggings – Nelly, Skor – Vagabond, Kavaj – H&M

Vet inte vad jag ska tycka, men jag tycker att dem är jäkligt läckra. Egentligen hade jag velat ha ett par röda jeans, men det får bli nästa steg. Gillar ju faktiskt materialet på dessa, sådär lagomt glansiga. 149 kronor! Nu börjar mitt hår se ut som jag vill ha det. Efter två färgningar och lite silverschampo. Nu vill jag bara att det ska bli några dagar gammalt, för då börjar färgen släppa lite i rötterna som gör att det smyger fram en sån där perfekt längd på utväxten. Men som sagt, ni ska få en liten mer utförlig beskrivning sedan. Puss!

30 Responses to “Something red down there”

 1. Shelly on

  This outfit is great! I thought that red pants would be a little dary but I think you combined it in a great way. When I see this look it makes me wanna buy red pants right away. :)
  Good job!
  And have a great start in 2011! :)

  xx
  Shelly

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)