Loréal – Made for me

Vi fick ju en himla massa smink från Loréal under tiden i stylisthuset. Dessa var nog de produkter jag började gilla som mest! Det är två läppstift från Loréals “Made for me”- serie. Finns olika färger för olika hårfärger, jag är blond så dessa två blev mina (passar såklart andra hårfärger också). Dessa två är nummer 233 och 235,  namnen Boreal/Taffeta och Nude! Gillar nog Nude mest om jag måste välja. Blir en sån där lagom färg som knappt syns, utan gör läppen lite jämnare i färgen. Perfekta läppstiftet om man är ute efter något som inte syns så himla mycke men ändå vill ha lite färg på läpparna. Spring och köp alla, ni kommer inte ångra er. (Kan visa en bild på hur de båda ser ut på senare om ni vill)

15 Responses to “Loréal – Made for me”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *