Lanvin for H&M

Och swosh så var allt borta bara på någon timme. Själv sov jag! Var bara en klänning, den till höger på denna bild i svart och en fuskpäls som föll mig i smaken. Men kände inte riktigt att de var värda att slåss för! Ska bli hemskt kul att se hur plaggen ser ut på dock. Har bara sett några hittills, är postivit överraskad så kommer säkert ångra att jag inte köpte något. Hann någon av er beställa eller få tag i något i butik? Kram

54 Responses to “Lanvin for H&M”

 • Ellinor says:

  Jo jag gjorde en beställning 🙂

 • HANNAH says:

  Om man har såna åsikter.. varför inte bara ignorera? Orka kommentera :p Jag satt tio i 8 på webben och sen vid 8 var jag inne men hoppades ut för att det var överbelastat. 5 min senare kom jag in och då var ALLT slut. Ville köpa den svarta och vita kjolen.. hopp! Ser på tradera redan 85 nya klänningar från lanvin från typ samma säljare. Har anmält dom alla. Köpa och sälja samma dag för det dubbla pris.. fult!

 • Rebecca says:

  Hon är bara anis, för att du är så sjukt snygg! (plus att hon inte vet någonting om mode förmodligen…) Keep doing what you are doing!!!!!

 • Hannah says:

  sånt där ska man inte bry sig om, hon är bara avundsjuk på att du är så vacker! 🙂

 • camilla k says:

  Jag tycker om din klädstil, väldigt stilrent 🙂 (och inte alls horigt.)

 • sara says:

  ta inte åt dej, för det ser du verkligen inte ut som, du är ju jätte fin! 😀

 • sarah says:

  Hej Victoria!
  Du är extremt söt och klär upp stay ups med perfektion! Förmodligen är inte den här såkallade Annie själv så nöjd med sitt utseende, så se det bara som en komplimang. 🙂

  Ha en go dag!
  Kram

 • elin says:

  shit! du har rätt vissa har inget liv. Jag tycker absolut du inte såg ut som en ”hor” e dem skorna och stay upsen! palla sånna folk. Du e fin, fortsätt bara med dina fina kläder, väldigt inspererande 😀 kram

 • Nicole says:

  I love your style and your blog!
  Love from Denmark

 • Bee says:

  Det ar så tråkigt att se hur vissa manniskor kan bli så himla stygge når dom ar svartsjuka och ser en fin tjej.. Får en att tanka Vad for en varlden en lever i. Men hoppas du skiter i allt sånt, for du måste jo vara en av dom vackraste tjejene med snyggaste stilen. enligt mig och helt helt sakert många andra:) ps forlåt for min dåliga svenska, ar norsk;)

 • Johanna says:

  Jag skulle hunnit beställa något eftersom jag börjar jobba vid halv åtta men det var inget jag kände var värt pengarna faktiskt.

  Förresten, låt mig gissa att “annie” var anonym? Haha. Du är sjukt snygg och har jättefin stil, hoppas du inte tar åt dig av sådana drygheter.

 • ida says:

  patetiska o avundsjuka människor finns de tyvärr gott om i denna värld !

 • malin says:

  äcklig kommentar. avundsjuka patetiska människor på internet! tycker du är hur fin som helst 🙂

 • Anonymous says:

  äsh då, hon har väl rätt till sin egen åsikt. hur dum och idiotiskt den än må vara.

 • Alexandta says:

  Vissa har inget bättre för sig än att försöka höja sitt eget självförtroende genom att klanka ner på andra som de egentligen ser upp till och är avundsjuka på. Bara det att en tjej kallar en annan tjej för hora på det här sättet visar hur ointelligent och omogen hon är!
  Ingen ide att lägga vikt på sånna kommentarer. Du är en tjej som vågar stå för den hon är och bryr sig inte om vad andra säger..fortsätt med det! 🙂

 • ..:Sarah:.. says:

  Jag hann på en tröja jag haft på span.. en her tee. leopard. annars var det inget jag va speciellt intresserad av. jag hade turen att komma hem från nattjobb just då.. å kom in.

 • Katrine says:

  i think that you and your blog is great, and i understand that you must be feeling sad over a comment like that, but that person who wrote that must be a really jealous or something. this is the first time that i comment anything on your blog, but i felt that you could use some support by now. i love your blog!
  – Katrine, your biggest danish fan 😉

 • Ninette says:

  no it’s defently not just you!
  this girl “annie” has no meaning in life… idiot

 • Sandra says:

  Jag var precis på stan nu och det fanns massor kvar på hm på Drottninggatan i Stockholm. Jag blev helt chockad inte mycket folk heller. Men jag köpte inget.. Men det finns säkert kvar imorgon också 🙂

 • julia says:

  men gud så töntig kommentar det där var! Man ser verkligen inte ut som en hora bara för man har snygga skor och stay-ups! 🙂 Kan tänka mig att hon är avundsjuk på dig och din framgång.

 • veroniq mike says:

  Det er klart det er å gå laaaangt over grensen! Du ser absolutt ikke ut som en hore, og sånne kommentarer kan man droppe.

 • erica says:

  anonym (som klart inte vågar skriva ett namn)
  visst har hon rätt till en åsikt, men man behöver inte alltid säga den, o särskilt om det handlar om ett par skor, pls.

 • Angelina says:

  Nej jag var uppe kvart i 8 men då var “online butiken” redan full – fram till kvart över 12 då allt var slut. Det är ju skrattretande, men men, jag hade också bara spanat in en klänning och solbrillorna. Jag tycker att det blir sån jäkla hysteri runt dessa kampanjer. Visst är det toppen, men jag tycker att om man vill vara lite unik med ett riktigt märkes-plagg så kan man spara ihop till det om det verkligen är något men vill ha, annars kommer halva stan ändå gå runt i samma “Lanvin” plagg.. Och angående kommentaren: Jäkligt onödigt att ens skriva något sådant. Varför ödsla tid på att klaga på andra? Okej om hon nu tycker så, men då kan hon hålla det för sig själv. Det är bara osäkra människor som behöver göra så, trycka ner andra för att må bättre själva. Jag vet att man vill vara stark och inte ta åt sig, men det känns ändå. Man vill inte att någon ska säga så till en. Men det är verkligen bara att ignorera och inse det faktum att det är en väldigt svag och osäker person som sitter och skriver elaka och onödiga kommentarer!
  Ha en fortsatt trevlig kväll Victoria 🙂
  /Angelina

 • Anna says:

  Du har en fin stil och de där stay-upsen ihop med dina höga skor TILLSAMMANS med dina övriga kläder är sjukt snyggt. Inte horigt alls.

 • Denize says:

  har du några tips på hur man bäst matchar en högmidjad skinnkjol? vill ha den till en fest på fredag, men har inte en aning på vad jag ska ha till !!

 • Ingrid says:

  jag sov faktikt också.. jag var sugen på den svarta kjolen i spets men den var såklart slut den med 🙁

 • Idéboken says:

  Vilken fin blogg!

  Titta gärna in i min idébok:)

 • Linda says:

  hahah, jag tyckte inte de såg “horigt” ut :s

 • Annie says:

  Jag känner att jag blir lite upprörd när denna någon dessutom heter som jag!! Ta absolut inte åt dig, men det tror jag heller inte att du gör. Du har fantastiskt fin stil, och vad gör den där människan på din blogg om hon inte tycker samma sak? Det stavas avundsjuka.

 • annie says:

  lustigt att du nämner just mig. Att lägga ut mitt ip nummer offentligt att praktiskt taget olagligt utan att du frågar mig. Och jag kan anmäla dig för det. Har du en offentlig blogg ska du kunna ta kritik.Jag får väll uttrycka min åsikt om jag vill eller hur? Bra att du inte tar åt dig. Det är inte mitt syfte. Men varför måste man alltid berömma eller tycka att du e såååå fin för att vara “snäll”???

  • victoriatornegren says:

   annie: Vet du definitionen för kritik? Konstruktiv kritik handlar om något man kan ta åt sig av och senare försöka förbättra, om man inte bara vill såra någon dvs. Att du sedan skriver att det inte är ditt syfte att jag ska ta åt mig, vad är då ditt syfte? Älskar kritik och älskar positiva kommentarer, men tyvärr la sig inte din kommentar under de kategorierna. Att kalla någon hora är bara något som handlar om trakasserier. Du är hur välkommen som helst att uttrycka din åsikt om min blogg, men inte kalla mig hora.

 • Lilou says:

  Allt försvann innan man hann in på sidan ju ;P

 • Stefan says:

  Du klär dig med sån otrolig stil och klass som inte någon modebloggare är ens i närheten av just nu. Stayupsen är i särklass det hetaste plagget du använder framförallt när du vet hur du ska vara för att just INTE se “horig” ut. Det är inte många som klarar det.
  Jag blir mer kär i dig för varje dag!!

 • SUCK att folk ens orkar kommentera sånt där. Hora ser du då fan inte ut som iallafall . Avundsjuka människor

 • annam says:

  Ett tips till ett inlägg skulle kunna vara om ditt ansikte..rengöring och smink för du ser ut till att ha en sån fin hy 🙂
  Tack 🙂

 • Anonymous says:

  jag låg också och sov även fast jag hade tänkt att ställa klockan för att kika lite om det var nåt som jag ville ha. Men bestämde mig tillslut att det inte var nåt alls som jag tyckte var särsklit snyggt så tog en lång och skön sovmorgon istället! och den där annie, det är ju stor skilland på en hora med höga klackar och stay ups och en skitsnygg tjej med stil!

 • nadja says:

  tycker inte att det är värt pengarna.. bara polyester

 • Emma says:

  Hahaha, ja det finns människor till allt alltså!

 • matilda says:

  haha att folk inte kan glädjas åt andra längre. fan vad tråkigt.

 • Nina says:

  ÅH! du är så in i helskotta snygg! dina bilder, skor, kläder, lägenhet, allt. allt är så himlahimla fint och du är ju helt perfekt. ska läsa din blogg varje dag nu! 🙂 puss

 • annie says:

  ush hon smutsar ner mitt namn!

  sv; jaa jag vill till värmen!! det r så kallt nu i sverige:(

 • LISOU says:

  Hon är bara avundsjuk för att du är så jäkla snygg och för att du verkligen are working those shoes and stay-ups 😉 haha

 • Ida says:

  Det är bara omoget att skriva sådana kommentarer på andras bloggar. Om man nu tycker så varför går dem då in och följer bloggen. Osmarta som dem är kan har du deras ”ip nummer”. 🙂 sånt är bara att ignorera!!!
  Min farfar säljer strumpor och sådant och såg att där låg några stayups och jag tog dem 🙂
  Det är fint, inte horigt!
  Din blogg är grym. !!!

 • sara says:

  det är bara nån sjuk deppig avundsjuk idiot som inte har något liv som skriver sånt. Du är bra, ta åt dig av sånt och strunta andra idioter, sådeså, PUSS på dej <3

 • carolina says:

  jag håller med kommentaren var dum , men det är ju ändå hennes åsikt och tycker inte alls att hon försöker höja sitt självförtroende med det. och måste erkänna det ser liite väl så med stay upsen och en kofta bara sen dom skorna :S

 • emmsa says:

  bra att du inte tar ngn skit! keep do what u do! du är såå duktig på de:)

 • *var ute efter den svarta och beiga kjolen men det var fullt på hemsidan hela morgonen. typiskt!*

 • Anne says:

  love your blog – check mine out too at whywegethigh.blogspot.com (:

 • Stilgerecht says:

  Lovely Outfits! I got to go to H&M tomorrow!!
  I just discovered your blog and i love it.
  You are beautiful and your style ist great.
  And now i want a simple white room like yours!!! 🙂
  Greetings from Germany!

 • Bee says:

  Annie

  Jag tror du själv har klarat å smutsa till ditt namn. Kalla andra hora bara så där visar inte at du ar så jattesmart nej..

 • DArling says:

  Usch nej jag såg inget som jag hade velat ha på mig

 • Nellie Håkansson says:

  Jag köpte en T-shirt med paljetter på. Mamma snodde åt sig den när hon var i Danmark! Bara snygg om man matchar den rätt 😉

 • Emma says:

  Det fanns kvar i Uppsala idag, men jag tyckte att det var jättedålig kvalitet! Sömmarna var dåligt sydda och raspiga, ingen hit enligt mig…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *