Jumpsuit

Skor – Nelly, Jumpsuit – Bik bok, Transparent väska – Ordning&Reda

Har ett litet hat mot dessa skor för tillfället egentligen. Sprang runt en hel dag på stan i Stockholm och dansade runt på nattklubben Ambassadeur några timmar senare. Fick så ont i fötterna! Trot inte ni förstår hur glad jag blev när jag såg att denna fanns i XS i Stockholm. Har varit och hoppats på att den ska komma in igen i Umeå, utan framgång. Älskar den!

BLOGAWARDS okej, antar att det är endel som undrar varför jag inte dök upp. Jag hade egentligen inte tänkt att åka på Blogawards detta år, på grund av lite olika anledningar. Planerna ändrades och jag kände att det faktiskt skulle vara skoj att åka dit, så ungefär en vecka innan galan fick jag reda på att jag skulle dit. Flygbiljetterna var slut på söndagen, så jag beställde en hem på lördagmorgon. Var helt säker på att galan var på fredag, så där har ni anledningen. Extremt klantigt, men det kommer fler gånger. Hade varit väldigt roligt att fira några av finalisterna och träffa mina läsare som var där. Men ett stort grattis till Andreas som verkligen förtjänade både vinsterna och även Ana Gina som tog hem priset som årets humorblogg, så rätt.

Translate // Here you have my new jumpsuit from Bik Bok and my transparent bag from Ordning&Reda. I’ve been looking for this jumpsuit for a long time, so a got so happy when I found one in my size in Stockholm.

32 Responses to “Jumpsuit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *