10 frågor & 10 svar

Hur länge har mode intresserat dig? Något som har växt fram eller det kom med modersmjölken? Har du några framtidsdrömmar? vad gällande yrke och karriär och så?

Jag har alltid varit intresserad av kläder, så länge jag kan komma ihåg, sedan har jag kanske inte riktigt följt trender eller haft en sådan trendig stil. Mitt intresse för trender och “mode” har vuxit fram nu det senaste året bara. Jag drömmer om att få arbeta med något kring mode på ett lite bredare plan. Kanske som stylist eller moderedaktör på någon tidning. Annars har jag sedan väldigt länge velat bli journalist, vilket jag fortfarande har tankarna på. 

Vad är ditt sämsta köp någonsin?

Måste vara som jag sa i Modeflickan. Min rosa jacka med vitt lurv som jag sprang runt med en hel vinter i 7:an. Någon borde ha förbjudit mig.

Vad använder du för smink? Märken och produkter osv?

Cover all mix – Make up store, transparent löspuder – Isadora, brynskugga “tri brow” – Make up store, Rouge “peach” – Make up store, Mascara “Flash lash effect” – Max factor,

Har du pojkvän? om inte, har du haft? 🙂 med tanke på den fina texten du skrev

Jag har haft ett seriöst förhållande,  men har haft några andra fina vid min sida också. Så texterna handlar nog mer om att beskriva en känsla än en upplevelse.

Du har ju tagit studenten och du har inget jobb heller va? Så jag undrar vad du gör på dagarna?

Bloggen tar mer tid än man tror. Har just satt igång med lite mer arbete kring Modette. Två artiklar i veckan och så håller jag på med en till krönika. Klädmärket bidrar till arbete också, så jag är sysselsatt. Har vänner som jobbar kvällar, deltid eller inte alls.

Vad använder du för kamera?

Canon Powershot G10 (funderar dock på att uppdatera mig till en G12 när den kommer)

Vad har du läst på gymnasiet?

Jag läste Ledarskap – en samlinje med inriktning på beteendevetenskap.

Vad är du mest och minst nöjd över på din kropp? Och du måste svara något

Oj.. Mest gillar jag nog mina ben, har inga komplex men hade gärna vägt några kilo till så man får lite mer midja eller nåt.

Vad gör dig lycklig?

Fina sms, kyssar, skratt och julafton.

Favoritfilm?

Remember me

19 Responses to “10 frågor & 10 svar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *