TÄVLING – HTC WILDFIRE

Okej mina kära läsare! Nu är det såhär att jag och 9 andra bloggare tävlar om att få mest subscribes på vår spotifylista. Denna mobil är redan påväg till min brevlåda så skulle jag vinna denna tävling kommer jag lotta ut det till en av er, tack vare er jag är där jag är idag. Det ni behöver göra är att bli en av mina subscribers till denna lista: Happy feet & Happy hands! Skriv erat spotifyanvändarnamn och er email-adress i denna kommentarsruta. Se till att jag vinner nu så kommer en av er få bli superlycklig :)!

Translate// Competition! Do you want HTC Wildfire to be yours? Subscribe to my spotifylist:  Happy feet & Happy hands

TÄVLING AVSLUTAD! –  Kika mail

432 Responses to “TÄVLING – HTC WILDFIRE”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *