Animal

Skor – Topshop, Skjorta – Second Hand, Väska – Modekungen

Så, efter detta börjar de förhandsinställda inläggen. Borde börja packa, åka in till stan och växla pengar och köpa det sista. Vem gör sådant samma dag? Iofs, alla, men ingen tror det. Så, nu ska jag packa, men jag är fan bra på att packa. Bor varannan vecka hos mamma och pappa, så är väldigt van (och ja, jag ska kolla på egen lägenhet snart). Aja, idag åker vi iallafall till Gävle till min systers pojkväns kompis. Och imorgon vidare till Skavsta där flyget till Alicante går. Ska försöka få tillgång till en dator i utlandet. Men annars kommer allt se ut som vanligt här, kommer vara minst ett inlägg per dag oså. Kram!

35 Responses to “Animal”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *