Den bästa stunden i livet var då han kom. Den värsta stunden i livet var då han gick.

Famn i famn upptäckte vi vad kärlek betydde. Att en person med kyssar, värme och vackra meningar som redskap kunde bidra till att man aldrig ville sluta sina ögon. Inte av rädslan för att han inte skulle finnas där när man vaknade, utan för att verkligheten var vackrare än alla de vackraste drömmar.

Han var den som sa ”jag älskar dig” istället för godmorgon och han var den som sa ”jag älskar dig” istället för godnatt. Tillsammans skrev vi kärlekshistoria. Orden bands ihop av värme och varje mening avslutades med kyssar. Han var mycket mer än mina vikta kanter i min dagbok.

Här har ni ett litet utdrag av artikeln jag håller på att skriva för Nyheter24, kommer nog ändras lite granna men. Den handlar om att bli kär och om att glömma.

30 Responses to “Den bästa stunden i livet var då han kom. Den värsta stunden i livet var då han gick.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *