MENU
20:47 | July 30, 2010

Älskar mina nya brallor!

Fashion,Outfit of the day,Uncategorised

Skor – Topshop, Byxor – H&M Divided, Linne – Monki

Äntligen bloggar jag från min egna dator. Märkligt det känns, hade en sån där mini innan! Men hur som helst, här är mina nya brallor. Kom aldrig till Umeå så beställde dem från Tradera, nej det blev inte billigt. Men jag ville ha dem! Och min nya topp från Monki, lagomt magtröjig. Ikväll blir det vin med Malin! Så, nu måste jag skynda iväg. Kram!

35 Responses to “Älskar mina nya brallor!”

 1. Fanny on

  Är också riktigt sugen på att köpa ett par från Tradera. De är verkligen galet snygga! Men hur är de i storleken och vilken storlek har du på dina? :)

  Reply
 2. Nina on

  Hej Victoria!

  Måste bara säga att jag blir så sjukt inspirerad utav dig. Du klär dig med så enkla kläder som ändå får det att se så mycket speciellare ut och jag älskar alla dina snygga skor! Jag inspireras av dig enormt mycket och jag är säkert inne på din blogg varje timme för att se om du lägger upp någon ny snygg outfit!

  I alla fall, jag blir sjukt inspirerad utav dig + ett big plus är att du har ett sånt sjukt fint hem. ÄLSKAR hur vitt allting är! :)

  Ha en bra fredags kväll.
  Nina.

  Reply
 3. Becci on

  Hej Victoria!
  Jag bara undrar, ditt sovrum och där dina klädstänger hänger är inte samma rum va? :)
  Var har du köpt dina klädstänger?
  Jättefin blogg och jag inspireras jättemycket av dig!

  Reply
 4. Alex on

  Tack! Ja, det finns inte så många kvar i stan, mest udda delar och stl, jag köpte på Twilfit, dom hade många söta där :) I värsta fall får du köpa när vi är i Spanien.

  Reply
 5. lisette on

  Du är verkligen as snygg! En fråga bara , på de här bilderna? Har du gjort något särskilt med håret? typ tuperat det ? Jag ÄLSKAR när håret är sådär !
  You got style!!!

  Reply
 6. Nora on

  byxorna är verkligen sjuktsnygga!! det ser ut som det hänger en jeansklänning eller liknande på klädstången? har jag rätt? isf; vart kommer den ifrån? kram

  Reply
 7. Victoria on

  Du är jätte fin… Men får jag påpeka något? Att du tuperar håret så mycket som du gör sliter mer på ditt hår än du tror. Och jag tror definitivt att du skulle vara mycket finare om du inte tuperade alls… Ditt stora hår får dig bara att se yngre ut. Nu vet jag inte hur gammal du är för detta är första gången jag är inne på din blogg, men ditt stora hår får dig att se lite fjortis ut. Vill inte förolämpa dig på något vis, så jag hoppas du inte tar illa upp. Jag hade också en galen tuperings tid men nu är den över och mitt hår är mycket finare nu!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)