Bikini

Beställde en ny bikini förra veckan. Lovade mig att detta år skulle jag inte ha en svart. Tycker lila är så himla fint, så fick bli en sådan! Modellen ser lite halvlustig ut när den hänger sådär, men är superfin. Idag var det tänkt att vi skulle spendera hela dagen i stugan, då prognosen visade på strålande sol. Verkar dock ha ändrats imorse (molnigt), så nu är jag förbannad.

5 Responses to “Bikini”

 • lisa says:

  hej måste bara fråga dig en sak, svara gärna. när du åker till din mamma/pappa tar du alltid med dig nya kläder dit då och hänger upp på klädstången. så när du inte är hos din pappa så är klädstången tom osv? vem har du alla dina kläder hos? och vilket rum tycker du är finast? 🙂 den med låga sängen? :p kram

  • victoriatornegren says:

   Lisa: Hej! Hos mamma har jag ingen klädstång, så allt åker mellan i en resväska. När jag kommer till pappa hänger jag upp saker på min klädhängare, men har så himla mycket kläder så klädstången blir inte helt tom när jag åker därifrån. Gillar båda mina rum, men nog hos det mamma bättre då det är så himla mycket större 🙂 Gillar stora ytor.

 • bra köp! lila är jättefint till brun hud!

 • fanny says:

  supersnygg bikini, får man fråga var den är köpt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *