MENU
18:36 | June 30, 2010

Gråskala

Fashion,Outfit of the day,Uncategorised

Skor – Topshop, Linne – H&M, Shorts – Hemmagjorda, Väska – Modekungen

Bjuder på något simpelt och aningen oinspirerat, men planerna gick inte som dem ville. Håller på att göra en egen tröja, ni fårse när jag kommit till mamma så jag kan låna en skrivare någonstans. Fick min klänning idag också, vet inte alls när jag ska ha den. Men ni får se den senare i veckan också :) Kram!

12 Responses to “Gråskala”

  • victoriatornegren on

   Grejen är den att det verkligen bara är den väggen, sen en stor säng. Inte så mycket att se dvs :)

   Reply
  • victoriatornegren on

   Hej Ida! Det gör jag verkligen inte, inte rört en cigarett på 5 år :) Vet inte vilket inlägg som får dig att tro det?

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)