Balklänning

Glömde skriva att jag fått min balklänning. Eller ja, det som var tänkt att bli. Denna skapelse måste varit ett av de fulaste sakerna jag någonsin låtit omlinda min kropp. Från en syn på en kort klänning med fint fall. Till en milslång klänning på bredd och längd, passformen var med andra ord förjävlig. Förstår inte hur de på bild kan få något att se bra ut, till det där aset. Usch! Så nu har jag panik………Bara att börja jakten igen!

2 Responses to “Balklänning”

 • Mia Martine says:

  Hei 🙂
  Jeg lurte på om hvor mye du betalte i frakt og toll osv?
  Har selv lyst til å handle fra asos.com, men tør ikke på grunn av at jeg ikke vet hvor mye summen kommer til å bli.
  Takk for svar 🙂

  • victoriatornegren says:

   Mia: Hej, jag vet inte hur det är för er som inte är med i EU. Men Jag betalar ingen tull och frakten gick på 60 kronor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *