Studentklänning!

Nu börjar hetsen! Att hitta den perfekta studentklänningen. Och jag måste säga att jag hittat en som jag gillar supermycke. Den kommer från Nelly! Blommorna är dock inte sådär gula, utan mer som färgen på den övriga delen av klänningen. Har beställt två balklänningar också. Men ena är redan påväg tillbaka! Här finns en lite bättre bild på färgen: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/embroidery-halter-dress-475210-13/

Fick en fråga om tips för bra sidor. Jag säger bara Bubbleroom, Nelly eller sitta och klicka igenom Modegallerian (superbra sida förövrigt). Sedan finns ju Topshop och även Asos 🙂

2 Responses to “Studentklänning!”

  • Emelie says:

    Hej, jag är lite sugen på att bära denna nu när jag går ut 9an. Skulle du kunna ta en bild när du ha den på dig så jag får se hur den sitter? skulle vara tacksam om bilden kom upp så fort som möjligt ! 🙂

  • Emelie says:

    kan du visa när du har på dig klänningen idag? tack på förhand 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *