Dammade av något gammalt

Jag vill bara kunna räkna med dig. Räkna med att jag är fin i dina ögon när du tittar på mig. Räkna med att du vill att jag ska höra av mig. Räkna med att det känns när jag inte gör det. Räkna  med att jag kan lita på dig. Räkna med att du tänker på mig ibland. Räkna med att du säger något fint ibland. Räkna med att du vill dela med dig av din närhet ibland. Räkna med att  du vill vara där när jag somnar. Räkna med att du finns där när jag vaknar. Räkna med att du inte går om jag väljer att stanna.

Spotylist: Don't know why

1 Response to “Dammade av något gammalt”

  • Frida says:

    Åh, vilken vacker och rörande dikt. Jag kände direkt att det är precist sådär jag känner. Du har verkligen förmågan att sätta ord för känslor.. Jag beundrar det!

    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *