Du behöver/ You need:
1/2 Chili
Honung / Honey
Fettuccine Pasta
2 dl grädde / cream
1 paket färsk bladspenat / 1 package of fresh spinach
10 färska salvia blad / 10 fresh Sage leaves
Lite grönsaksbuljong / Some Vegetable Stock
Chevŕe with honey
Walnuts
Tillaga/How to make it:
1. Bryn valnötterna i en torr stekpanna tills de fått lite färg, ringla över lite honung och låt den tas upp av nötterna (var lite försiktig då det lätt kan brännas). 2. Lägg nötterna i en skål på sidan. 3. Stek chili i lite smör tillsammans med salvia bladen. Ta upp salvia bladen när de blivit knapriga och sätt i en skål på sidan. 4. Häll i pastan i pastavattnet och låt koka. 5. Använd 1 dl av pastavattnet i stekpannan och rör ihop tillsammans med chilin, bladspenaten, fond och cremé fresh. 6. Ställ bort från värmen och lägg ner hälften av getosten och rör runt tills den löst upp sig och smaka av med salt&peppar. 7. Häll i pastan och blanda om. 8. Toppa pastan med valnötterna och salviabladen. Puss!
/ Google Translate!
__
Jag älskar ju pasta i alla former av gräddiga såser i princip. Kom över lite recept med getost och slängde ihop något liknande till lunch. Pastan ser inte så krämig ut på bilden av någon anledning men krämig och god var den allt. Älskar när saker blir gott och gå snabbt, bästasteeee. Hoppas ni får en underbar dag! Puss
_______________________________
I love pasta with a creamy sauce. I saw some recipes on pasta with goat cheese and made something similar to lunch. The pasta doesn’t look that creamy on the picture, but it was. Love when things goes fast and taste delicious, beeeeest. Wish you all a wonderful day! Best.
cooool
xxx
http://www.dominiquecandido.com
Lagde denne i dag med fetaost isteden, sååååå godt!!