Late Lunch

An autumn afternoon


Tillbakablick till en
lunch jag och Erik hade i höstas. Så knasigt att en spontan lunch i stan kan kännas så långt borta! Dessa boots blir nog mitt bästa inköp detta år. Sitter med en liten recap från året och började tänka på det lite mer ytliga också, saker jag köpt och inte. Förstår samtidigt inte hur det kan kännas som att tiden står stilla men ändå rusar förbi, obehaglig känsla man tvingas leva med i dessa märkliga tider. Nog om det, ville bara komma in och ta lite närvaro. Dela lite bilder jag hade liggandes och så hörs vi snart igen <3 Blackweekande till mig en väska som ni kanske vill se! Nu, PH och senaste Undoing. Kram

Some pictures from a lunch med and Erik had this autumn. These boots were prob my best buy this year, so in love. Just wanted to check in and say hi! Now I will watch the latest episode of Undoing – obsessed!

3 Responses to “Late Lunch”

  • Frida says:

    Hej Victoria,
    Har flyttat till en liten lägenhet efter en separation och behöver maxa min förvaringsmöjligheter. Minns att ni hade en sängram med förvaringslådor förut och har sökt efter svar i din blogg vart den var ifrån, men hittar ej. Så får fråga istället, vart köpte ni den? 🙂

    Mvh Frida 27 kvadrat

  • Rebecka says:

    Har du tagit en paus från bloggandet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *