Weekend

Vi är så himla nöjda med denna säng alltså! Speciellt Ellie älskar den. Så låg så hon kan smidigt gå upp och ner och älskar att borra in sig bland täcken och kuddar och mysa. Klickat hem ett madrassöverdrag i vitt nu också för vår gråa madrass vi har “i” sängen.

We are so pleased with this bed! Ellie loves it too. She can go up and down so easily and she loves to cuddle up with pillows and duvets. 

I fredags spelade jag in det sista inför det senaste avsnittet på min youtube-kanal. Det är svårt att komma in i youtube helt, då jag måste tänka lite annorlunda än vad jag brukar göra när jag skapar content, men jag fortsätter försöka lite till. Och kan vi prata om hur magisk IT cosmetics CC-cream är?

This friday I did record the last things for the latest episode on my youtube-channel. For me it’s pretty hard with youtube because I need to think in a complete different way than usual when I create content. But I will keep on trying.

Såklart blev det en skål med godis inför helgen! Gosh, blir så sugen själv när jag ser denna skål.. Någon frågade om jag åt upp hela skålen på min Instagram. Well.. yes? Flera som skrivit att om dom köper godis äter dom bara några stycken. Nä ni, så gör inte jag, haha.

A bowl of candy for the weekend! Someone asked me on my Instagram if I eat the whole bowl. Well, yes? I lot of people have told me if they buy candy they only eat a few. Well no, I don’t. I have no bottom when it comes to candy.

Fick äntligen tag på dessa jeans från Gina Tricot! Tog slut lika fort så då gillar man dom ännu lite till. Är det bara jag som fungerar så? Haha.

Finally got my hands on these jeans from Gina Tricot! They sold out as fast so I started to like them even more, lol. Am I the only one who works that way?

8 Responses to “Weekend”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *