Favorites for my lips

In paid collaboration with Kicks.se

Lancôme L’Absolu Rouge Cream Lipstick 250 Beige Mirage – Here

Lancôme L’Absolu Rouge Lipstick La Base & Yves Saint Laurent Dessin Des Lèvres Lip Styler 70 Le Nu – Here

I vårt senaste poddbeauty-avsnitt vi har i samarbete med Kicks.se så pratar vi om våra favoriter när det kommer till läppar. Många av er har skrivit att jag gärna får göra inlägg i samaband med dessa också så det blir lite mer tydligt. Så här är tre av våra favoriter som vi nämner i avsnittet. Den mest krämiga läppennan i den perfekta nyansen från YSL. I samband med detta samarbete testade jag även på denna lip primer och wow, älskar. Här har ni även läppstiftet jag pratade om och också det krämigt och härligt i en lite ljusare ton än pennan men fortfarande väldigt neutral och jag älskar det. Som jag sa i avsnittet kräver jag att en läpprodukt är krämig, men gärna in för glossig (klibbig). Jag vill att den ska kännas skön på läpparna helt enkelt!

Med koden TVASYSTRAR får ni 20% off fram till 00.00 ikväll – här

1 Response to “Favorites for my lips”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *