Cloudy Day

Vi har haft så himla tur med vädret sedan vi kom hit! Men nu senaste dagarna har det varit lite ostabilt. Igår var det STORM när vi skulle byta hotell. Jag fick för mig att gå med vagnen så Erik kunde ta Uber med väskorna, Ellie sov så vi ville inte väcka henne och slippa med med bilstol etc. Så jag gick och då drog världens regnoväder in, hade svårt att hålla vagnen i styr och samtidigt kändes det som att jag stod i duschen med allt regn.

We had the best of luck with the weather since we got here! But now the latest days it has been a little unstable. Yesterday it was STORM when we were suppose to switch hotel. I thought it was a good idea to walk with the stroller instead of taking an Uber with Erik (Ellie was asleep so didn’t want to wake her up) and then the craziest storm came. I had a hard time to hold the stroller and at the same time it felt like I was in the shower with all the rain.

I alla fall så var det lite mulet innan så jag passade på att gå till stranden ensam medan Ellie sov och läste lite. Jag och Erik har läst/lyssnat på så många deckare på alla våra resor men svårt att få till nu med Ellie då det inte är många lugna stunder.

However it was cloudy before so I took some alone time while Ellie were asleep and read a little. Me and Erik have always been reading/listened to a lot of thrillers during our trips but it’s hard to get the time now with Ellie.

Just nu läser jag Sofie Sarenbrants serie med Emma Sköld. Blev så irriterad på slutet på senaste boken vi läste utan att spoila för mycket, men så visade det sig att det inte riktigt var som man trott så nu blev jag taggad på att fortsätta läsa igen. Kommit ut tre nya sedan dess så nu ska jag försöka läsa så gott det går. Finns inget bättre än att bli helt fast i en bok!

Tycker stranden och havet är så otroligt vackert här. Jag föredrar vågigt vatten framför stilla, haha.. Tycker det känns så levande och befriande! Mäktigt.

I think the beaches and thhe ocean is so beautiful here. I prefer wavy water rather than still, lol. I think it feels so much more alive and powerful.

3 Responses to “Cloudy Day”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *