Elle-Carpet Look

Elle-Galan 2020


Hej på er! Igår var
det dags för Elle-galan där vi var med Breitling, mer om det sedan! Jag har lite mer bilder att fixa som jag ska dela. Men här kommer i alla fall en bild från röda mattan. En kompis som hade följt deras live-sändning på Instagram skickade en print där vi dök upp med kommentaren “Kryckan och Törnegren”, tyckte det var så kul, haha. Eriks mamma är här och var barnvakt och så åkte vi hem “tidigt” (Ellie somnar rätt sent) så någon av oss kunde lägga henne. Men hem kom vi till ett sovande barn! Såklart superglada över att det funkat så bra men jag hade också sett fram emot att träffa henne när jag kom hem, vem är man..

Hi guys! Yesterday it was time for the Elle-gala with Breitling. I have some other pictures I need to edit and then I’ll share them with you. Eriks mother is here and were with Ellie yesterday but we went home early so we could get her to sleep but we came home to a sleeping baby. Superhappy everything went so well but I was looking forward to see her when I got home, lol.. Who am I..

3 Responses to “Elle-Carpet Look”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *