Mondays

Förra veckan var jag på Gina Trictos showroom och fick kika lite på som kommer i butik snart. Bland annat denna skjorta som jag älskar, supermysig verkligen. Perfekt nu som en varmare “tröja” och senare i vår kommer den bli perfekt som jacka.

Last week I visited Gina Tricots showroom and got to look on some things that will be in store soon. One of the things was this shirt that I love, so cozy. Perfect now as a warmer “sweater” and later in spring I will wear it as a jacket.

Ellie fick också med sig lite saker, bland annat denna jacka. Så mysig! Hennes Dr.Martens börjar förövrigt lite små, dags att köpa ett par större.

Ellie got some things with her too, this jacket for example. So cozy! Her Dr.Martens are getting too small btw, time to buy a bigger pair. 

Minst en gång i veckan, ofta fler så går jag och köper denna färdiga salladen från Bröd och Salt, Erik tar alltid ceasar och jag tar denna. SÅ sjukt god. Tror det är den Asiatiska salta såsen med det övriga fräscha som gör att jag liksom inte blir less. Magi är den! Vem trodde att jag skulle bli värsta salladstjejen, lol.

At least once, some times more times I buy this reade-made from Bread&Salt. Erik takes the ceasar-salad and I take this one. It’s SO nice. I think it’s the asian salty sauce with the other fresh greens that make me crave it so much. It’s magic. Who would have thought I would be a salad-girl, lol. 

Fortfarande en sorg att jag aldrig fick tag på Bottega Veneta-bootsen. Pratade med dem i butik och dom skulle ha kommit in i oktober igen sa dom, that didn’t happen. Men tycker dessa var en fin variant, även mkt billigare. Dom kommer från Ducie. Beställde även en jacka därifrån men den hade leveranstid men förhoppningsvis hinner den komma innan Miami.

Still sad that I didn’t manage to get my hands om the Bottega Veneta-boots. I talked to them in store and they were suppose to be re-stock in late oktober they said but that didn’t happen, lol. But I think these was a great version of them, also less expensive. They’re from Ducie. Also ordered a jacket from there but that had some longer delivery-time but hopefully I get it before Miami.

4 Responses to “Mondays”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *