Hairdresser

Igår var det dags att fixa till detta barret hos min frisör. Jag tänkte först att jag skulle göra något lite annorlunda och ha kvar mörk botten (inte så här mycket dock, haha) och sen vet jag inte hur jag ska förklara resten, haft så en sväng i alla fall. Men sen så kände jag äh, jag ska ändå utomlands så lika bra att köra på det jag brukar.

Yesterday it was time to fix my hair at my hairdresser. First I thought I would do something different and keep the dark roots (not like this, lol). But then I knew I was going away so I thought I would go with the usual. 

Här får jag microslingor i håret! Älskar den metoden mycket mer än när man jobbar tjockare partier.
Here I get micro highlights! Love that method much more than when you working with thicker lengths. 

Här ser ni resultatet! SÅ fräscht. Blev typ i chock av att vara utan utväxt, var ändå drygt ett halvår sedan jag var hos frisören så mycket hann hända, haha.

Here is the result. SO fresh! I got in a little bit of a chock to e without any outgrowths though, I think It was around a half year ago I did visit the hairdresser so much had happened. 

Jag får alltid så himla bra tips om produkter när jag är där, hittar alltid nya favoriter. Så denna gång blev det en ny inpackning som hunnit ta slut och en leave-in produkt med värmeskydd. Älskar dessa! Använder Maria Nila Repair just nu som schampo och balsam, också tips.

I always get so great advice about hair products when I’m there, always find new favorites. So this time I got a new hair mask that had run out and a leave-in product with heatprotection. Love these! I use Maria Nila Repair right now as shampoo and conditioner, also amazing.

2 Responses to “Hairdresser”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *