Girlsnight Event

Igår var jag på ett event med Davida. Dom hade hyrt en superfin villa i Saltsjö-boo! Så himla fint, MEN blev väldigt läskigt på kvällen när det blev helt mörkt utanför, haha. Vi satt dessutom och pratade om övernaturligt!

Yesterday I was at an event with Davida. They had hired an amazing villa but it got a little scary when it was dark outside, lol. We also talked about supernatural things.

I mitt supermysiga cashmere set från Davida.
In my supercozy set from Davida.

Allt började med lite fika, bananbröd som är så magiskt gott. Kan tycka att det blir lite för maffigt och sött ibland, men det var så gott med lite yoghurt till.

Everything started with some banana bread which I love. Sometimes I think it’s a bit too much and too sweet thouhg, so it was perfect to add some yoghurt.

Det var Mickis som hostade eventet, vi var sju tjejer som myste runt i våra set från Davida, åt gott och pratade in till midnatt. SÅ mysigt.

It was Michaela who hosted the event, we were seven girls in our cozy Davida sets, hade good food and talked until midnight. SO cozy.

2 Responses to “Girlsnight Event”

  • m says:

    Hejhej! Har en fråga till er podd, men jag har inte instagram så tänkte skriva här istället. Skulle verkligen uppskatta om ni kunde ta upp det här i podden! Tycker ni är superbra och skulle verkligen vilja höra hur ni ställer er i den här frågan. Det är ju viktigt att prata om!

    Ser att Kenza fått jättemycket kritik för samarbetsresan till Dubai. Alex är ju på samma resa men verkar dock inte ha fått samma kritik på sociala medier. Men jag skulle gärna vilja veta hur ni båda resonerar kring detta? Alex har ju uppenbarligen valt att göra detta samarbete, och Victoria jag antar att du fått eller skulle kunna få en liknande förfrågan – skulle du också tacka ja? Eller har du kanske tackat nej? Dubai är ju en plats där mycket människoförtryck pågår. Bland annat kan du fängslas och torteras om du motsäger dig regimen, kvinnor är otroligt förtryckta, homosexualitet är olagligt och slavarbete förekommer i stor utsträckning. Förenade Arabemiraten är ett av de 16 värsta länderna i världen då det kommer till människoförtryck – är det verkligen nödvändigt att åka till just dessa vita stränder? Det finns ju trots allt hela världen att välja på, och på de flesta andra platser stöttar man helt enkelt ett betydligt bättre samhälle. Kenza svarade ju att hon inte tror på bojkottning utan menar att turism och interaktion ska bidra till att göra landet bättre. Men ärligt talat, tror ni att turism gynnar de mänskliga rättigheterna, eller finns det kanske en risk att ekonomin går bättre och de som styr fortsätter få mer makt och faktiskt kan fortsätta på det här sättet?

    Tack för en bra podd och att ni bjuder på era sköna personligheter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *