+/- V.24

Wow, vilket väder hörrni. Jag njuter verkligen och skapar minnen för denna sommar. Erik är hemma och Ellie är äntligen frisk (och jag) så vi återhämtar oss från den senaste tiden. Därav lite frånvaro här, men nuså.

Vi har hittat världens finaste lägenhet som jag mentalt redan flyttat in i, haha. Vi behöver ju någonstans större att bo under processen att leta tomt/bygga hus då vår tvåa kommer bli för trång under den tiden. Återkommer med update!

Fått tillbaka min aptit någorlunda. Alltid när jag är sjuk så försvinner min aptit helt och mig magsäck drar ihop sig supersnabbt, så det gäller att kämpa lite så att jag får i mig så mycket jag behöver. Därför äter jag rätt mycket skräpmat när jag är sjuk, då det är vad jag är mest sugen på, hehe.

Vi har en ny poddbild för podden och det känns verkligen så kul! Var spyless på den gamla och kändes så B, haha. Så denna blev toppen! Kika in på podcast-appen för dagens avsnitt så ligger den där.

Vi bor ju i Birkastan, mitt i smeten. Vi har allt utanför dörren, vilket jag har älskat. Och nu på sommaren vaknar allt till liv, Rörstrand öppnar en stor gata med uteserveringar och det är folk överallt. Nu har jag börjat känna mig stressad kring det. Jag vill ha natur utanför dörren, haha.

Vi har HELT slut serier. Älskar att ha någon reality-serie att följa och sedan en “riktig” serie. Tycker det är så mysigt på kvällen att se ett avsnitt av något innan det är sängdags. Men fick massa bra tips så igår började vi se Mind Hunters, hoppas vi blir hooked. Sen står Now They See Us på listan.

Fan det är verkligen en fin linje med sociala medier denna tiden på året. Man vill njuta och ha “semester” men samtidigt får jag lite prestationsångest när det kommer till mina kanaler när jag inte är lika aktiv. Måste hitta en balans! Älskar det men svårt att prioritera.

Ellie har börjat kasta ALLT i toaletten. Alltså det är så mycket av mina saker som varit nere i toalettstolen att jag börjar undra vad som inte varit där, haha. Ibland går inte dörren igen helt så den pillar hon upp, tar upp locket och kastar i allt hon kan hitta. Senast var HELA min sminkväska..

4 Responses to “+/- V.24”

 • lissel says:

  Undrar om det verkligen blir så att man ÄLSKAR stan men sen när man får barn så tänker man mer och mer på att man vill bo vid mer natur och tomt 🙈🙈 viktigt med semester!! Känn ingen press med sociala kanaler (även om det är ditt jobb) ❣️

 • Sara says:

  Hej
  Tack för allt du delar med mig. Jag älskar dina bilder och hur ödmjuk du är inför allt. Jag tycker om samma saker som du gör och därför blir jag inspirerad när du tipsar om något. Så tack.
  Nu undrar jag om du vill dela med dig av alla bra serier som du har sett? Jag behöver också nya serier att se 😎
  Kraaaaam

 • Sabina Fredriksson says:

  Lite tips på serier hehe:
  Bates Motel
  American horror story
  Stranger things
  Lost
  Big little lies (HBO)
  The leftovers (HBO)
  Black Mirror
  Dexter
  Dark
  The sinner
  Manhunt
  La casa de papel
  La mante
  Ozark
  Handmaids tale (HBO)
  Haunting of hill house
  Chilling adventures of Sabrina
  Bodyguard
  Castle rock (HBO)
  The alienist
  Sharb objects (HBO)
  YOU
  True detective (HBO)
  Dirty John
  Dead to me
  The act (HBO)
  Outlander
  Chernobyl

  Har typ samma smak som dig på serier och antar att du redan sett några av dessa men här är mina allra bästa tips!! Kram!!

 • Anngelica says:

  Toalås? Så är problemet ur världen 😀 Hade aldrig klarat mig utan det, ungen hade kastat i allt annars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *