Buttered Gnocchi With Mushroom Sauce

Jag har verkligen haft noll energi i veckan, så jag har gjort mat som gått extra fort. Men det måste ändå vara gott! Detta är en typisk sån rätt och också en av de godaste jag vet och den jag totalt lagat flest gånger, efter tacos 😉 Lite av min paradrätt, hehe. Smörstekt gnocchi är verkligen SÅ gott.


Du behöver:

Smör att steka i
1 påse färsk gnocchi
1 paket färska champinjoner
2 scharlottenlökar
1 grönsaksbuljong
Maizena redning
2,5 dl grädde
1 vitlök
Soja

Såhär gör du: Hacka schalottenlöken och champinjonerna (jag brukar skiva eller dela i fyra) och stek i en panna tillsammans med vitlök. Slå på grädden och lägg i grönsaksbuljongen. Låt koka upp och häll i lite redning! Låt smör bli varmt i en annan panna och stek gnocchin på hög värme tills den fått fin färg. När grädden tjocknat så brukar jag skvätta i lite soja. Om man vill lyxa till det lite kan man även hälla i riven parmesan! Blanda och servera!

9 Responses to “Buttered Gnocchi With Mushroom Sauce”

Leave a Reply to victoriatornegren Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *