Zara Kids Order

1. Here 2. Here 3. Here

4. Here 5. Here 6. Here

7. Here 8. Here 9. Here

 

Ellie har växt ur så många av sina kläder så passade på att lägga en order med sommarkläder. Älskar beiga toner på sommaren och Ellie passar så himla bra i det. Gillar att beställa saker som man kan mixa&matcha med varandra. Tycker många kedjor spårar ur med mönster och färger nu inför sommaren så glad att jag hittade dessa. Mango har också så fina saker! Kram

Ellie has become too big for a lot of her clothes so I made an order on summer clothes. Love beige tones on the summer and Ellie fits so good in it. I like to order things that you can mix&match with each other. I think many clothing chains are just next level with colors and patterns right now so I’m glad I did found these. Mango has a lot of nice stuff too! Xx

1 Response to “Zara Kids Order”

  • lissel says:

    Zara har så sjukt mycket fint!! Men lite dåligt att det mesta inte går att tvätta i 60 grader?? inte vågat köpa då det står 30-40 grader på det mesta vilket är dåligt för bebiskläder?? Har du erfarenhet? Gått att köra i 60 ändå? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *