+/- W.18

Är så glad över att vår all inclusive-resa blev lyckad. Det var verkligen en annan nivå av semester! Får nog bli en återkommande grej varje sommar. En vecka då resan inte ska vara kopplad till jobb! Så bekvämt att ha allt på ett och samma ställe. Nästa gång blir det nog Grekland!

Love island Australia har börjat sändas på cmore/tv4-play och jag reality-nörden själv är så glad. Ännu en sak att vakna upp och vara taggad till, haha. Kan inte bli för många sånna småsaker! Sen att GOT börjat gör att det känns som julafton varje måndag.

Som jag skrivit om tidigare så har Ellie haft ett djupt hemangiom (godartad kärltumör) i bakhuvudet. Vi fick veta att det kan växa ett par år tills att det tillslut försvinner av sig själv. Tycker det har känts mycket större på slutet, men så för ett par dagar sedan kände jag på det igen och det är nästan helt platt. Så det är alltså påväg bort!

Vi började ju med en sovning och det finns såklart för och nackdelar med det men fördelarna har varit så bekväma. Nu blev ju Ellie tyvärr sjuk i veckan så har inte kunnat hålla några som helst sovtider men kommer fortsätta med det! Hon somnar på en sekund när hon ska sova och sover så djupt och bra.

Ellie har ju som jag skrev haft feber sedan vi kom hem. Hon har varit helt utslagen! Krävs mycket för att ta ifrån all Ellies energi. Aldrig sett henne så skör. Gjort så ont i mammahjärtat!

Min mobilskärm sprack när vi var utomlands. Eller ja, Ellie kastade (inte tappade, kastade) den i backen två gånger så den sprack rejält. Åkte in för att laga den och fick betala..4000 spänn. Förlåt men det är helt jävla sjukt.

Instagrams algoritm har dödat mig totalt denna vecka. Så sjukt tråkigt och omotiverande att lägga upp bilder när “ingen” ser dem. Jag lägger extremt mycket tid på att både ta mina bilder och fixa dem, så det känns lite bortkastat.

Vi åker ju till Italien näst-nästa vecka och som alltid när man ska iväg får man såklart både jobberbjudanden och inbjudningar till saker man verkligen velat på. Men såklart nästan inga när man väl är hemma, haha.

6 Responses to “+/- W.18”

  • lissel says:

    Fyfan… jag sprack min baksida på telefonen, skulle kosta 6000… gick tillbaka och sa att ”mamma tappat den” så det gick på hennes försäkring och då behövde jag bara betala 700:-! Helt sjukt 😬

  • Alex says:

    Alltså, din blogg! Jag älskar den och jag älskar verkligen att du blivit mer personlig och publicerar fler vardagsinlägg, perfekt kombination till din instagram som är ren inspiration och mer clean. Du fattar vad jag menar hehe! Wow wow wow

  • A says:

    Hur fungerar instagrams algoritmer?? Har inte själv märkt någon skillnad men de kanske är för att jg har få följare 🤔

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *