Friday Again.

Började morgonen med en releasefrukost för Nicoles bok “Kära, kärleken”. Så fin! Påminde mig om tiden jag skrev mycket. Kommer någon av er ihåg att min blogg startade som en blogg med bara texter?

Started the morning with a release breakfast for Nicoles book “Dear, Love”. So beuatiful! Reminded me of the times that I wrote a lot. Does someone of you rememeber that my blog started as a blog with only texts and thoughts?

 

Fick hem lite nya produkter fråm Aimn sportswear. Detta ribbed set var så perfekt!
Got some new products from Aimn Sportswear. This ribbed set was just perfect!

Ellie har haft 39 graders feber sedan vi kom hem från Cypern och varit så hängig. Men idag känns hon äntligen piggare!
Ellie has been having 39c fever since we got home from Cyprus and been so unwell. Today she finally feels a bit more alert!

Vet inte om det är Ellies sjukdom som tagit på krafterna eller om både jag och Erik har en förkylning som ligger och väntar. Vi båda var så extremt trötta igår så kände att jag inte orkade laga mat! Fick bli Birkastans pizzera. Lyx att bo nästan granne med den!

8 Responses to “Friday Again.”

 • Ida says:

  Åh ja det minns jag! Det var på grund av dina fina texter som jag började följa dig. Saknar dem då du är så duktig på att skriva! 🖤

 • lissel says:

  Men så SNYGGT! Vill också ha det setet! 😍 och lilltjejen… hoppas hon är på benen igen snart!

 • Julia says:

  Hej bästa Victoria! MÅSTE bara fråga dig om en grej, du som är så grym på mode. (älskar din stil)
  Är det ute att köpa Gucci-blätet? Det har ju varit en grej ett tag nu men det var liksom längesen alla började köpa det. Vet inte om det börjar bli ute att införskaffa sig ett nu!? Men vet vilksom inte annat vad för något bälte som är trendigt och snyggt nu om man vill ha ett som är “inne” nu. Hoppas du har tid att svara på frågaan.
  Kram

  • victoriatornegren says:

   svar: Om du tycker det är fint klart du ska köpa det! Men ja, om man ska använda ordet “ute” så skulle jag nog säga att det är det, haha 🙂 Men det breda känns mer så än det smala.

 • Ebba says:

  Såklart minns jag texterna! Saknar dem! Minns dem och din lilla lägenhet i Umeå. Jag är ett par år yngre än dig och minns hur jag tyckte du verkade så vuxen och cool haha, känna som det var igår!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *