Swimsuit Baby

I samarbete med Babyshop

1. Here 2. Here 3. Here 4. Here 5. Here 6. Here

 

Ellie i badkläder är något av det sötaste! Förra sommaren var lite speciell då hon var så himla liten. Vågade ju knappt ha henne ute i solen någonting! Kommer ihåg att jag tänkte att denna sommar skulle bli så mycket roligare med henne då hon kunde leka utomhus. Och ja, det känns så himla roligt. Vi ska köpa en liten uppblåsbar pool som hon kan få skvätta i. Ellie ä-l-s-k-a-r ju att bada och vara utomhus. Här är lite badkläder jag tyckte va så fina. Finns massor med UV-dräkter på Babyshop också, vilket jag tycker är väldigt smidigt också.

/ Ellie in swimsuit is just the cutest. Last summer was a bit special because she was so small. We barley had her out in the sun! I remember thinking this summer would be so much fun with her because she can be outside playing. And yes, it feels so much fun. We will buy her a small pool so she can han in there when we’re outside. Ellie loves to play in water and be outside. Here is some swimclothes I thought looked so cute. They have a lot of UV-suits too, which I think is a really smooth outfit.

8 Responses to “Swimsuit Baby”

 • lissel says:

  Så gulligt! Våra tjejer kommer nog också va för små denna sommar. Men får bli massa gulligt till nästa sommar 😍😍

 • Mallan says:

  Alltså jg tycker bikini på småbarn är det vidrigaste som finns. De blir typ sexualiserade? Dölja deras “bröst” med en bikini…?! Men alla tycker olika och det är ju bra 😁

  • victoriatornegren says:

   svar: Oj, jag tänker snarare tvärtom. Tycker inget med barn är sexualiserande! Mer bara väldigt gulligt 🙂

 • Lise says:

  Tenker du noen gang over hva du legger ut av ditt barn og eksponere henne for? Hun kan ikke bestemme selv hva som legges ut av henne. Bilder med lite klær og naken bilde som du har gjort på Instagram synes jeg er drøyt. Er bare ikke greit. Nettvett. Bilder kan bli misbrukt

  • victoriatornegren says:

   Svar: Och du var tvungen att gå in på min blogg för att här kan du kommentera anonymt istället för att stå för din momshameing. Det om något ifrågasätter jag.

   • Lise says:

    må spørre deg om hvorfor det er viktig å dele slike bilder av barnet ditt.. Er det for barnets del, eller er det for din egen del? Kommer det barnet til gode, eller er det for å fremheve egen vellykkethet og tjene penger på ditt barn. Og man må være bevisst på at et bilde som legges ut til et åpent publikum, kan havne i feil hender og bli misbrukt i alle tenkelige sammenhenger… barnets beste er i fokus

    • Stine says:

     Slutt med den momshamingen din her inne, Lise. Du setter oss norsker i dårlig lys – lover Victoria, vi er ganske hyggelige altså, bare noen som alltid føler for å hakke ned på andre dessverre. Man må bare synes synd for at de ikke har annet å bruke tiden sin på 🙂

     Helt ærlig – tror du, Lise, at hun har en dårlig intensjon for barnet sitt ved å dele bilder av det? Selvsagt er hun bare en kjempestolt mor! Ikke tro så vondt om alle 😊

     Hele din familie virker helt fantastiske Victoria, og jeg kan med hånden på hjertet si at alt du deler av Ellie bare får henne til å virke enda mer skjønn – ingen ting negativ med det. En herlig unge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *