Old Orangery

Pictures from the Old orangery 

Hello hello! Vi hade vår städerska här idag så då brukar vi åka iväg någonstans under tiden, vi gillar inte att vara hemma samtidigt. Förra gången fick dock Ellie magsjuka så vi blev illa tvungna.. Vi var SÅ ivägen, haha. I alla fall så hade vi planerat sen ett par dagar tillbaka att äntligen besöka Gamla Orangeriet. SÅ himla fint, wow. Hade jag gift mig i Stockholm hade jag inte bangat på detta ställe. Jag med husdrömmar fick ju för mig att jag vill ha ett hus och bygga ett stort växthus som det här, hahah. Tror jag börjar spåra ur. I alla fall, nästa gång ska vi tajma in lunchen som slutade kl 14, men denna hallonpaj var nog tillfredställande! Nu ska jag börja på middag här hemma. Idag blir det en vegetarisk favorit, delar recept sedan.  Puss!

Hello! Today we had our cleaner here so we always do something away from home while she’s here. Last time Ellie got stomachflu so we had to be home.. my god we were so in the way. However, we planned to finally visit the Old Orangery and wow, what a beautiful place. If I wanted to get married in Stockholm, I would have loved to do something over there. And me with my house dreams started to imagine us building a greenhouse at our backyard, lol. I think I’m about to loose my mind. Now, time for dinner. Xx

4 Responses to “Old Orangery”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *