Elevator fun

Brandy Melville top & Missguided trousers (adlink: here)

 

Hej fina ni! VAD FAN hände med vädret? Förlåt men jag blev så sänkt av solen som försvann och kylan som kom. Usch vilka isiga vindar. Vi hade såklart hunnit stänga av alla element så varit så kallt här, fy. Så igår köpte vi bullar som vi värmde och drack mjölk och satt under filtar här hemma och myste framför tv:n. Saknar solen som lyser upp hela vårt hem. Skulle slänga sopor så såg att ljuset i hissen var ok, måste sett roligt ut när jag stod där med crocs men slängde på mig en väska i försök att höja hemmysarlooken 😉 Det är pressvecka i veckan så ska förbi ett kontor, kanske två idag. Ska försöka ta lite bilder! Kram

Hi guys! WHAT the fuck did just happen with the weather? I’m sorry but I got so sad when the sun disappeared. The winter came back. We had turned off the heating in the apartment so it was so cold. We bought cinnabuns and sat under the blankets yesterday and just had a cozy time in front of the TV. I miss the sun lighting up our home. Was about to threw some trash and the light in our elevator was ok. Must have looked so fun when I was standing there in my crocs and had added a designer bag for the photo, lol. However, today I’m about to visit som press offices, will try to take some pictures. Xx

6 Responses to “Elevator fun”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *