New in: Basic White Shirt

– This post contain Adlinks –

Find it here

 

Jag älskar ju vita skjortor men jag har inte någon som känns riktigt 100! Tyckte denna såg så perfekt ut, oversized men ändå inte för bred. Beställde den faktiskt i två olika storlekar, en som jag hoppas sitter som ovan så jag kan styla precis exakt så. Hur fint? Och också en i några storlekar större så jag förhoppningsvis kan ha den utan brallor till en oversized kavaj och stövlar eller oversized skinnjacka och mina “cowboy” boots. Vi får se hur dom sitter helt enkelt.

I love white shirts but I don’t have any that feels 100%! I thought this one looked so good, oversized but still not to wide. I actually ordered it in two sizes, one that I hope fits like the one above so I can style it exactly like that. How nice? And also one in some sizes bigger so I can wear it with nothing underneath to an oversized blazer and boots. We’ll see how it fits!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *