66. Vänner eller “vänner” #tvasystrarenpodd

– For my swedish followers – 

Lyssna här

Jag har på senaste tiden behövt förstå att vissa i den här branchen tänker lite annorlunda än jag trodde. Man får helt enkelt inte ta saker personligt tror jag! Pratar lite om det i senaste avsnittet, även om stela “tjenis”-situationer på stan, kan man få till ett bra snack när man stöter in i någon på stan? Eller blir det alltid lite stelt. Och hur mkt hade vi velat ha för att vara med i Robinsson?

2 Responses to “66. Vänner eller “vänner” #tvasystrarenpodd”

  • Amanda says:

    Väldigt bra avsnitt! Tycker också det var väldigt intressant det du lyfte med vänner eller “vänner”. Förstår att det måste kännas SÅ jobbigt alltså. Känner igen mig väldigt mkt också. Vissa relationer är så svåra att veta var de egentligen ligger.. (sen är jag väl väldigt dålig på det sociala också och drar mig undan så då får jag kanske skylla mig själv men ändå inte kul hehe)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *