That Silk Dress

Get the dress here (adlink)

I mitt senaste “things I bought lately” visade jag ju en leopardklänning och skrev att jag redan hade den i svart som jag älskar. Detta är alltså den! Perfekta silkesklänningen. Trodde den skulle vara alldeles för lång men slutade perfekt vid mina anklar, så härligt material och föll bara så perfekt längst kroppen. Älskar sånna här klänningar för det finns så himla många olika sätt att styla. Blir typ en gala-outfit med klackar, lite tuffare med boots och mer relaxed med sandaler. En klänning som kommer följa med en lång tid framöver. Kostar 300 spänn, älskar’t!

In my latest “things I bought lately” post I showed you a leopard dress and wrote that I already have it in black which I love. This is the one! The perfect silk dress. I thought it would be way too long for me but it ended perfectly on my ankles. Such a nice fabric which made the fit just perfect to my body. Love these kind of dresses when there is so many ways to style them. It can be a gala-look with a pair of heels, a bit cooler with boots and more relaxed with sandals. A dress which will follow me for years and it only costs 30 euro. Love it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *